Nejnovější recenze ze sekce Nůžky na plech
Ještě nebyla velká příležitost produkt vyzkoušet.
Reakce obchodu FISKARS-shop.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a přejeme Vám hezký den.
Superdiskont s.r.o.
- výborné
- Pákové kleště na plech
- Výborně stříhají rovně
- Provedení kleští je dobré, čelisti jsou CrV
- Nevhodné na stříhání oblouků atd.
- Prodejce uvádí mylný název Tona
Koupil jsem si kleště na plech, ozkoušel jsem je na plechu různé tloušťky a byl jsem spokojený. Na vystříhávání delších úseků, rovných úseků...skvělé. Obloučky a radiusy horko těžko,kleště na to nejsou určeny. Chtěl jsem si koupit tyto kleště protože nářadí fy.Tona znám řadu let a užívám ho. Ovšem byl jsem zklamaný, kleště nejsou Tona, nýbrz nějaká značka Expert. Trošku klamavé.
Zatím jsem toho mnoho nenastřihal, ale zdá se, že je dobrý.
dobré , uvidíme co vydrží
Hned pri prvním stříhání 8mm ocelové tyče oba břity praskly.
Dobrý poměr cena-kvalita
Velmi dobrý poměr cena-kvalita
Zatím nemám úplně vyzkoušeno
očekávaná kvalita
ještě jsem nevyzkoušel
- Dobrý den,
- nemohu z tabletu - Android - napsat a tedy ani odeslat do/z "vyskakovacího okna" upozornění na chybu, klávesnice mi překrývá prostor pro text... .
- Na stránce https://nuzky-na-plech.heureka.cz... máte u nůžek Rostex 2323 na fotografii nůžky Rostex 2324. Závažná chyba... . :)
- Resp. máte-li TYTO, na první fotografii v galerii a zároveň na titulní fotografii na stránce https://nuzky-na-plech.heureka.cz... NŮŽKY Rostex 2324 za 525,- Kč, prosím o jejich zaslání, za něž předem mnohokrát děkuji... . Za odpověď obratem pošlu adresu.
- David Kubíček
- Dobrý den,
- Na stránce /?f=5 máte u nůžek Rostex 2344 na fotografii nůžky Rostex 2323. Závažná chyba... . :)
- David Kubíček
- vynikající pomocník
- Výrobek splnil očekávání
pri strihu nepouzivam velkou silu.
- poškozený lak
Doposud jsem s nůžkami ustřihl jen pár testovacích vzorků, ale dělají, co mají. Zatím žádný problém.
- Jediný systém ručního stříhání, kdy není nutné, aby se jeden "břeh" plechu kamsi ohýbal od nůžek.
- Jedinečná možnost například vystříhat otvoru uprostřed tabule plechu - stačí jen předvrtat dírku pro jazýček nůžek.
- Střih je neuvěřitelně rovný, až překvapující.
- Běžně lze stříhat ocelový pozinkovaný plech 1 mm - což je pro ruční stříhání docela krajní mez a řada nůžek na tom selže.
- Lze zakoupit náhradní ostří.
- Nejsou určené k nějakému detailnímu vystříhávání tvarů, do ostře zatáčky to moc nelze. Ale to není vada - spíše vlastnost.
- Gumová madla mají moc dlouhou úchopovou část (mezi koncem a zarážkou pro ruku), takže při stříhání se ruka stále nechtěně posunuje ke gumovým dorazům, tedy do polohy, kdy není využita síla dlouhých pák a je stále nutno ruku posunovat na nůžkách ke koncům pák. To je trochu protivné.
- Průhledný kryt umístěný nad rolující se šponou plechu - se jednak o rolující se šponu odře a je pak méně průhledný a jednak mi tento kryt občas z nůžek prostě vypadne a je nutné ho tam znovu silově nasunout. Není mi známo, zda se prodává samostatně - bez něho je pak nezbytné používat ochranné brýle, protože při ustřihnutí (současně s odlomením) kousku plech - je tento vymrštěn proti obličeji. (na obrázku nahoře jsou nůžky vzhůru nohama - páka s pojistkou patří nahoru)
- Nůžky si sami nenabrousíte - je to systém matrice-patrice.
- Nelze stříhat bez ztráty materiálu - ale ztrátou je pouze proužek široký 3 mm.
- Chybí rozumný návod v ČJ.
- Pro někoho možná cena - ale to je jen zdánlivý dojem.
Vynikající nástroj - pokud potřebujete vystříhavat např. v ocel. plechu o síle 1 mm krásné rovné tvary bez zohýbání břehů. Výsledek je opravdu profesionální. Vynikající je možnost stříhat uprostřed tabule. Malou závadičkou je nestabilní upevnění bezepčnostního průhledného štítku a také zbytečná délka gumových madel, resp. umístění jejich rozšířené zarážky příliš blízko ose stříhání.
Nástroj je to i tak vynikající a tu cenu rozhodně má. Kdo pracuje často s plechem - musí je mít. Všechna "proti", která jsem uvedl, jsou spíše snahou podat komplexní pohled na výrobek.
dobrý stroj
Zobrazuji 361 - 380 ze 477 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...24 Další »